Accueil forums

Forum général (tout sujet)
Discussions de comptoir
Café littéraire
Le patois Ch'ti
Le Nord-Pas-de-Calais
Les mineurs et la mine
Légendes et contes
Recettes de cuisine
Histoires drôles
Demandes de traductions
Webmaster à votre écoute

Livre d'Or

Recettes de cuisine
Sujet :pou 8 gaufres (molleauffes) pou mardi gras
annesophie16/02/2010 10:10
gaufres au gambon et sauce au fromache blanc

Ingrédients175 g d' farine 125 g d' fromache blanc
50 g d' burre mou 15 cl d' crème
4 uéfs 2 cuillères à soupe d'hierpes hachées
12 cl d' lait jus d' citron
125 g d' gambon haché sé, poife
i125 g d' gouda en dés obin râpé
1 cuillère à soupe d' persil haché

Travaillez l' burre in crème, ajoutez les uéfs un à un in fouettant, et pis l' farine, l' lait et l' sé, enfin, l' gambon, l' gouda etpis l' persil hachés très finemint.

Burrez l' moule à gaufres à l'aide d' burre fondu, mettez 2 cuillères à soupe d' pâte au mitant du moule, et cuire. Réservez au caud (Four à 100°C - thermostat 3).

Mélingez l' fromache blanc, l' crème, les hierpes quelques gouttes ed jus d' citron, sé, poife, rectifiez l'assaisonnemint. Servir les gaufres cautes, avec l'sauce au fromache blanc. Bonne appétit à tertous
ch\linsos16/02/2010 18:14
arréte tes conneries Anne ,avec des r'cettes comme cha in va tertous (toutes) débarquer a t'baraque,j'm pourlèque d'jà,Maurice y voudra pu eu d' BN ni miel

Retour au forum

Utilisateur

Mot de passe


S'inscrire
Mot de passe oublié ?

Google

Connaissez-vous
ce mot ?
en ch'ti:bisquer
français:avoir fort envie
genre:v.
Accéder au glossaire